Testuje eonona D5162 (nowa wersja - czarny) z powodzeniem (??) od ponad miesiąca.
Jeśli są zainteresowani to mogę machnąć recenzję zbierającą wszystkie plusy i minusy tego cuda techniki.
Natomiast pytanie - czy ktoś go montował w Mondku po lifcie (np. 2012)?
Mam problem, który objawia się losowymi resetami radia (czasami raz, czasami kilka/kilkanaście razy pod rząd). Stwierdziłem, że coś takiego występuje, gdy mam wyłączone światła (??WTF??) Po załączeniu świateł radio i wszystkie funkcje działają poprawnie....
Jakieś pomysły ? Ja na razie będę próbował pomierzyć napięcia zasilania w różnych konfiguracjach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Aha jeszcze jedno a'propos tego Eonona D5162:
koniecznie należy zamontować wzmacniacz antenowy (link któryś z kolegów podawał wcześniej w tym wątku) zamontowany w nim tuner jest bardzo mało czuły, a funkcja RDS Auto Frequency nie działa poprawnie. Występują pół sekundowe przycięcia w odbiorze, nawet jeśli sygnał jest silny. Musiałem ją wyłączyć.
Efekt: radio działa w mieście (KRK) i do 20 km od miasta - potem trzeba ręcznie szukać stacji.