View Single Post
Stary 11-06-2013, 14:40   #10
saintos
ford::average

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Zakup S-Max i ocena sprzedającego

Cytat:
Napisał jjjj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No nie do końca. Ubezpieczylem auto na blachach z usa na miesiąc i żona przetarła auto na parkingu. Spisali umowę z poszkodowanym i koleś dostał kasę, dzwonilem do niego żeby sie upewnić. Nam nie odjęto zniżek od składek i wszyscy zadowoleni.. no może nie ja bo musialem zderzak malować.
To wrzuce jeszcze swoj update. Dzwonilem przed chwila do swojego agenta od ubezpieczen i powiedzial mi, ze jest cos takiego jak ubezpieczenie 30 dniowe dla samochodow w unii europejskiej. Aktualnie najlepsze ceny maja podobno dwie ubezpieczalnie, jedna na P.. a druga na W.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"Ubezp. graniczne" istenieje dla aut spoza unii.

Dodam jeszcze, ze 4.5 roku temu jak sprowadzalem samochod ktorym aktualnie jezdze i sam po niego bylem, tzn z czlowiekiem ktory "pomaga" przy takich wyjazdach, to bedac w niemcownii ubezpieczylem samochod na telefon lacznie z AC. Takze wracajac moglem spokojnie isc w las za potrzeba nie majac w myslach ze mi skroja z parkingu i wroce z niczym.

Pzdr
saintos jest offline   Odpowiedź z Cytatem