Gościa z ostatniego zdjęcia znam... miły fachura, który robił serwis jakiś czas temu w moim osiołku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No więc tak, myślałem, że post o takim tytule zamieścił kolejny nowy użytkownik forum, który (hipotetycznie) kupił jakąś perełkę ze stanem licznika 300 tkm (w rzeczywistości 500 tkm), po przejściach... i pyta co dalej robić.
Wielkie było moje zdziwienie, kiedy zobaczyłem kto założył temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W kwestii technicznej nie będę doradzał bo Wojtkowi wiedzy nie brakuje i wie z pewnością więcej o Transicie niż ja. Jedna sugestia co do turbiny, jeśli nie zrujnowała Cię już ta awaria to faktycznie turbawkę dałbym inną.
Kwestia długich tras... każdy daleki wyjazd mam asekurację w postaci Assistance. W razie czego, te 1500 km od domu nie jestem sam. Jak narazie nie musiałem korzystać i niech tak pozostanie
Co do samego Transolka... smutne jest to o czym piszesz a o czym sam wiem i równie boleję. Jakość MK6/MK7 to już nie to, co kiedyś. Poczciwy 2.5d bez doładowania to był/ jest rusek do pracy. Te nowe Tdci to (przepraszam jeśli urażę) porażka. To samo tyczy się Mondeo Tdci i Focusów. Smutne ale prawdziwe. Najgorsze jest to, że dbasz, obchodzisz się jak z jajkiem a i tak nigdy nie wiesz kiedy spotka cię taka przygoda jak Wojtka
Szczerze współczuję ale wierze, że ogarniesz swojego Blue Flame i będzie śmigał przez kolejne kilometry bezawaryjnie.