View Single Post
Stary 16-06-2013, 22:45   #83
nosek1
ford::average

Imię: Robert
Model: ford mondeo titanium
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Czy tuleja z tylnego zawieszenia jest wymienialna osobno - patrz foto

Cytat:
Napisał piotr100 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja rowniez uslyszalem diagnoze z ASO ze mam do wymiany oczywiscie cale wahacze.Koszt to 910 zl za/szt + sruby+robocizna+geometria wiec calosc ponad 3 tysie.Objawow narazie zadnych tzn.stukow czy plywania w zakretach,przebieg 96 tys km.Mysle ze spokojnie jeszcze z tym mozna pojezdzic bo nic sie nie dzieje.Mam pytanie czy ma ktos moze zaufany jakis warsztat dla naszych mondkow w Trojmiescie bo ceny w Euro Car zaczynaja mnie powoli draznic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ich podejcie do klienta
kolego podjedz do servisu volvo i zapytaj sie o wymiane gum na wahaczach ja pracuje w volvo i mamy specjalne narzedzie do wyprasowania i wprasowania nowych gum.Przy tej operacji nie trzeba robic GEOMETRI.Mondeo mk4 ma takie samo zawieszenie jak w VOLVO XC70 czy XC60.Ja wymienialem juz u siebie w pracu te gumy w moim mk4.
nosek1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem