ja w takiej sytuacji zrobiłbym tak: wycziłbym miejsce /drogę gdzie takie coś słychać tj.strzelanie dachu. Następnie ktoś za kierownicę Ty do tyłu dociskasz podejżane miejsca i słuchasz jaki efekt ewentualnie od razu uda się namierzyć co to ale dokładnie i potem coś z tym zrobić. Rozumiem Cię bo sam mam problem z dżwiękami w różnych samochodach: deski rozdzielcze tunele, klapy bagażników czy po prostu kiepskie plastiki rezonujące na określonej nawierzchni i nigdy tego nie zostawiam/przyzwyczajam się zawsze znajduję rozwiązanie i nawet ze znajomymi zakładam się że jak znajdą jakiś dziwny dzwięk to płacę 50zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak nie to ja wygrywam i mogę śmiało powiedzieć że jeszcze nikt nie wygrał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W samochodzie nawet na dużych dziurach i spoerj prędkości słychać opony silnik pracę amorów ale wewnątrz jest idealna cisza! Da się!