View Single Post
Stary 25-06-2013, 22:57   #111
michał71
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Ford S-MAX PLATINIUM X, Ford Escape 2.0 AWD ecoboost 2020 Daihatsu Terios J2 4x44
Silnik: 2.0 TDCI 143 km, 2.0 ecoboost 243 km, 1.5 benzyna 106 km
Rocznik: 2008, 2020, 2006
Domyślnie Odp: Hurtowy zakup przycisków do Blaupunkt NX

Witam

Czyli w tym wątku robimy akcję i zalewamy ich pytaniami odnośnie jakości materiałów użytch do produkcji przycisków blaupunkta NX . Im wiącej będzie nas zadawać pytania i będziemy bardziej upierd.... to może coś uda się wskurać. Ja już piszę i czekam na odpowiedź od centrali forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może załóżymy odpowiedni wątek i będziemy tam wkleać ich odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam
michał

PS
Napisałem zapytanie takiej treści:
Witam
Posiadam Forda S-max z 2008 roku. Auto zakupiono w 2012 roku u dealera w Belgii. Auto było servisowane w ASO belgijskim. Po zakupie auto nadal jest servisowane w ASO w Polsce zarówno pod względem przeglądów, napraw bierzących jak i perforacji nadwozia. Moje pytanie dotyczy gwarancyjnej wymiany przycisków w nawigacji blaupunkt NX DVD. Siedem sztuk przycisków ma znomiona najprawdopodobnie fabrycznej wady wykonania. Objawia się ona tym iż przyciski te mają "bąble" z których następnie odchodzi srebna farba. Zwracam się z prośbą o gwarancyjną wymianę uszkodzonych przycisków.
z poważaniem
Michał

Ostatnio edytowane przez michał71 ; 25-06-2013 o 23:23
michał71 jest offline   Odpowiedź z Cytatem