Witam
Czyli w tym wątku robimy akcję i zalewamy ich pytaniami
odnośnie jakości materiałów użytch do produkcji przycisków blaupunkta NX . Im wiącej będzie nas zadawać pytania i będziemy bardziej upierd.... to może coś uda się wskurać. Ja już piszę i czekam na odpowiedź od centrali forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może załóżymy odpowiedni wątek i będziemy tam wkleać ich odpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
michał
PS
Napisałem zapytanie takiej treści:
Witam
Posiadam Forda S-max z 2008 roku. Auto zakupiono w 2012 roku u dealera w Belgii. Auto było servisowane w ASO belgijskim. Po zakupie auto nadal jest servisowane w ASO w Polsce zarówno pod względem przeglądów, napraw bierzących jak i perforacji nadwozia. Moje pytanie dotyczy gwarancyjnej wymiany przycisków w nawigacji blaupunkt NX DVD. Siedem sztuk przycisków ma znomiona najprawdopodobnie fabrycznej wady wykonania. Objawia się ona tym iż przyciski te mają "bąble" z których następnie odchodzi srebna farba. Zwracam się z prośbą o gwarancyjną wymianę uszkodzonych przycisków.
z poważaniem
Michał