View Single Post
Stary 26-06-2013, 08:27   #15
marcinbb
ford::average

Imię: Marcin
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Diesel
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wakacje - co się przyda w podróży.

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak poważnie, to około 5 l wody, na wypadek jakby nagła potrzeba dopadła daleko od cywilizacji, a papier toaletowy byłby podłej jakości. Zawsze można ręce umyć. Dzieciaki też jak się uświnią słodyczami to można buźki odświeżyć.
Do tych większych tematów bardziej skarpetki się nadają niż ręka dopiero później woda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rejestrator jazdy, szczególnie za granicą może ocalić tyłek.
Fakt... miałem w planach zakup rejestratora jednak ze względu na aplikację dostępną na Androida postanowiłem zaoszczędzić na 1/3 baku paliwa.

A tak oddalając się od tematu wyjazdu proponuję zapatrzeć się w świnkę skarbonkę do której wrzuca się jakieś drobniaki "na paliwo". My taką puszkę uruchomiliśmy w październiku efekty świniobicia pokazywałem już na innym forum:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W sumie od października "na paliwo" uzbierało się 5056,66 PLN ( przeliczając 750 euro = 3153,75 PLN )
Do tego na mSaverach jeszcze jakieś 300 PLN bo dopiero co je uruchomiliśmy.

Ostatnio edytowane przez marcinbb ; 26-06-2013 o 08:29
marcinbb jest offline   Odpowiedź z Cytatem