Cytat:
|
Tak poważnie, to około 5 l wody, na wypadek jakby nagła potrzeba dopadła daleko od cywilizacji, a papier toaletowy byłby podłej jakości. Zawsze można ręce umyć. Dzieciaki też jak się uświnią słodyczami to można buźki odświeżyć.
|
Do tych większych tematów bardziej skarpetki się nadają niż ręka dopiero później woda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Rejestrator jazdy, szczególnie za granicą może ocalić tyłek.
|
Fakt... miałem w planach zakup rejestratora jednak ze względu na aplikację dostępną na Androida postanowiłem zaoszczędzić na 1/3 baku paliwa.
A tak oddalając się od tematu wyjazdu proponuję zapatrzeć się w świnkę skarbonkę do której wrzuca się jakieś drobniaki "na paliwo". My taką puszkę uruchomiliśmy w październiku efekty świniobicia pokazywałem już na innym forum:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W sumie od października "na paliwo" uzbierało się 5056,66 PLN ( przeliczając 750 euro = 3153,75 PLN )
Do tego na mSaverach jeszcze jakieś 300 PLN bo dopiero co je uruchomiliśmy.