View Single Post
Stary 26-06-2013, 09:26   #65
marcinbb
ford::average

Imię: Marcin
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Diesel
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Co sprawdzić/wymienić przed dłuższym wyjazdem

Cytat:
Napisał xsebax Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fajny temat, bo sam jadę aż prawie z samych gór swoim mondkiem nad morze i zawsze warto się coś dowiedzieć, bo bądź co bądź mam lekkiego stresa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z gór nad morze jakby to powiedzieć masz trochę bliżej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i niewątpliwy atut jedziesz po naszym pięknym kraju usianym siecią autostrad Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W ubiegłym roku z Wawy jechałem do Mielna chętnie bym napisał coś więcej ale ujmę to w jednym zdaniu... MASAKRA tamtego deszczowego dnia powiedziałem do żony w tym czasie to byśmy do Włoch dojeżdżali ( wyjazd około 4:00 na miejscu byłem około 14:30 ). A dokładnie za tydzień o tej porze, będę to sprawdzał zamykając licznik gdzieś na odcinku Drezno -> Monachium.
marcinbb jest offline   Odpowiedź z Cytatem