View Single Post
Stary 27-06-2013, 14:55   #31
marcinbb
ford::average

Imię: Marcin
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Diesel
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Szykują kolejnego bata na kierowców wrrr.

Cytat:
Napisał winmajor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale właśnie tym nabijasz kasę
Eee jeszcze nie kandydowałem i puki co nie płacą mi z naszych podatków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale dałeś mi do myślenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z jednym ale; zarabiając najniższą krajową i płacąc 500 PLN na mandat, pół miesiąca wpieprzasz tynk ze ścian. A taki np. właściciel niezłe prosperującej firmy zarabiający 25.000 zapeceluje 12k PLN i co też poczuje a teraz zarobki pomnóż przez 12 m-cy i oblicz wysokość mandatów %.
Pomijam właściciela wielkiej firmy zarejestrowanej na żonę i zatrudnionego na najniższą krajową Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Panowie i Panie gdyby człowiek był z 10-15 lat młodszy to już dawno by emigrował z tego kraju. Teraz to choć autostrady na zachód zrobili aby zrobić to szybciej.
marcinbb jest offline   Odpowiedź z Cytatem