O pompę pytam nie dlatego że jest osobno, tylko od nowości auta, Ford zaleca wymianę pompy wody przy wymianie drugiego rozrządu...
Tylko szukaj dobrych części...ja kiedyś kupiłem sprzęgło- nowe LUK...i jak rozpakowałem paczkę...oddałem je kurierowi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest LUK i jest LUK....i różne produkty kupują klienici..ostatnio był ze swoim sprzęgłem i upierał się że to OE...bo miał napisane FOMACO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pamiętaj o tym, że kupując sprzęgło osobno...warsztat różnie może podejść do późniejszej ewentualnej reklamacji i kosztów samej wymiany.
Warsztaty kupują same w sprawdzonych hurtowniach na dogodnych warunkach- na pewno też coś na tym chcą zarobić- tylko nie myśl że kokosy
Jak chcesz coś wiedzieć jeszcze to pytaj