View Single Post
Stary 30-06-2013, 22:04   #16
hyrus1
ford::average

Imię: Rafal
Model: TOUAREG 2
Silnik: 3.0 TDI 245KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: po przerobce reflektora na BLACK LINE co myslicie?

Cytat:
Napisał dekoder Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to trochę mnie zbiłeś z tropu bo też miałem się za to zabieraćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no zastanow sie bo roboty duzo jest, trzeba wszystko zlozyc idealnie(jak dla mnie)wbrew pozorom lampa jeszcze nie jest sklejona, jutro musze inny klej kupic, bo kupilem w tybie, mial byc bezbarwny okazal sie w bialy. jest jescze jeden problem chce to skleic tak zeby nic nie odstawalo- ma byc jak z fabryki, a reflektor w mondeo ma nieregularne ksztalty i to nie takie proste zlozyc tak idealnie, jutro bede go skladal juz na dobre, i zobacze jak to wyjdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z drugiej strony reflektor do mondeo wcale nie jest az taki drogi np na allegro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hyrus1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem