View Single Post
Stary 04-07-2013, 13:08   #605
EQR
ford::beginner

Model: Mondeo Mk. IV Gold
Silnik: 2,0 Pb 145 KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Cytat:
Napisał PAFFCIO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na spokojnie :-) Proszę, nie traktuj mojej wypowiedzi jako jakąkolwiek formę zaczepki czy pretekstu do wszczęcia "dymu", po prostu jestem głęboko przekonany, że zwyczajnie "nie da się" wprost przełożyć zderzaka poliftowego :-)
Jeżeli ktokolwiek pokaże zdjęcie, że się mylę, z pewnością odwołam i przeproszę :-)
PAFFCIO absolutnie nie zależy mi na "dymieniu" - szukam tutaj po prostu informacji od ludzi bardziej doświadczonych ode mnie w tym temacie. Wprawdzie nie jeden zderzak w swojej karierze zdjąłem i założyłem, ale nie przerabiałem takich ćwiczeń o jakich piszemy. Reasumując: nadal jest ciekaw opinii i/lub szczegółów użytkowników, którzy ew. dokonali takiej przeróbki aby zamontować światła drl. Wydawało mi się, że ktoś kto decyduje się na takie modyfikacje automatycznie powinien być użytkownikiem forum, chociażby po to żeby się pochwalić swoimi osiągnieciami. Zatem będę cierpliwie będę czekał - może ktoś się odezwie! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdr
EQR jest offline   Odpowiedź z Cytatem