Cytat:
|
Panowie takie pytanie, byłem dziś u kolejnego sensei od gazu, który robi tylko na AEB. 3500zł bez lubry, kontrola poprzez OBD. Gdy pytałem o dokładną nazwę \, powiedział mi że to będzie AEB. Pytając o model, ponownie twierdził że AEB to AEB. NIe ma jakiejś klasyfikacji. Szukająć na lpg-forum zalazłem info że AEB to dość szerokie pojęcie. Czy możecie podac mi jakieś info czy i ewentualnie jakie bebechy AEB założyć?
Oczywiście co sądzicie o tej firmie? Struna, to ten o którym pisałem na PW. Pytany o STAGa twierdził, że to polskie i marne jakościowo. NIe znam firmy AEB ale 5 lat gwarancji lub 100k jest dobrym argumentem.
|
Kolego nie wie z kim ty tam rozmawiałeś, ale akurat jeden z tamtych Panow zna się na rzeczy bardzo dobrze. AEB to wtryskiwacze, pozostały zestaw to pewnie zenit pro - komputer sterujący, a reduktor tomasetto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja zrobiłem juz na tym 42 tys i noł problem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A Partaczy od szewczyka, którzy nie chcieli mi dac gwarancji bez założenia lubryfikacji odradzam.