View Single Post
Stary 05-07-2013, 16:26   #170
franczesko
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
Domyślnie Odp: Jaka instalacja LPG do 1.8 Duratec (125 KM)

Cytat:
Napisał jaho2000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie takie pytanie, byłem dziś u kolejnego sensei od gazu, który robi tylko na AEB. 3500zł bez lubry, kontrola poprzez OBD. Gdy pytałem o dokładną nazwę \, powiedział mi że to będzie AEB. Pytając o model, ponownie twierdził że AEB to AEB. NIe ma jakiejś klasyfikacji. Szukająć na lpg-forum zalazłem info że AEB to dość szerokie pojęcie. Czy możecie podac mi jakieś info czy i ewentualnie jakie bebechy AEB założyć?

Oczywiście co sądzicie o tej firmie? Struna, to ten o którym pisałem na PW. Pytany o STAGa twierdził, że to polskie i marne jakościowo. NIe znam firmy AEB ale 5 lat gwarancji lub 100k jest dobrym argumentem.
Kolego nie wie z kim ty tam rozmawiałeś, ale akurat jeden z tamtych Panow zna się na rzeczy bardzo dobrze. AEB to wtryskiwacze, pozostały zestaw to pewnie zenit pro - komputer sterujący, a reduktor tomasetto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja zrobiłem juz na tym 42 tys i noł problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A Partaczy od szewczyka, którzy nie chcieli mi dac gwarancji bez założenia lubryfikacji odradzam.

Ostatnio edytowane przez franczesko ; 05-07-2013 o 16:29
franczesko jest offline   Odpowiedź z Cytatem