Witam
na wstępie chciałbym przeprosić za tworzenie nowego tematu o podobnej tematyce, ale w innych wątkach jest mix i w zasadzie nie wiem dalej co robić...
Otóż sprawa ma się tak, znosiłem dziś graty do żony auta i bach kluczyki zostały w bagażniku... Czyli można rzec podręcznikowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale co dalej, próbowałem przez uszczelkę drutem naciskać przycisk klapy bagażnika łudząc się że to coś da, no niestety zamknięty to nic nie da. Znalazłem drugi kluczyk, ale żadne drzwi nie chcą się otworzyć, owszem ruch w zamku w lewo mam, ale drzwi zamknięte na amen. No i tu pytanie, co robić? Położyłem się i chciałem "silnik" otworzyć ale nic tam nie czuje takiego co by przestawić/pociągnąć. Dlatego blady jestem... Szyby nie chciałbym tłuc bo mi się baba zamarudzi na śmierć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak w kwestii wyjaśnienia rocznik 2001, MK1, 3 drzwiowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za wszelkie podpowiedzi wielkie dzięki:-)