Cytat:
Na wizytówce ma logotyp Elpigaz, to widocznie korzysta z ich sprzetu. Co sądzicie o Elpi? Franczesko, miałeś do czynienia z panem z Auto-Eko?
|
Tak miałem, zreszta bardzo pozytywne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 42 tys km zrobione na tej instalacji.
Zapraszam na spotkanie do mnie, bo nie chce poprostu tutaj nic zachwalać, bo będzie to wyglądało na reklamę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gwara jest na wszystko nie tylko elektronikę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Zastanawiam się czy lepiej dac 2900 i mieć standardową instalkę (4+, silver, hana +2lata gw) czy 3500 i bawić się w Elpi (5 lat gw)... Staga łatwiej wyserwisować, z kolei 5 lat gwarancji... Jego*** sam juz nie wiem ;/
|
Zadaj sobie pytanie, ile masz zamiar jezdzic tym autem, to znajdziesz odpowiedz co wybrac.
Cytat:
Struna, zdecydowanie do Krk. Franczesko, ekipa Szewczyka to wiesz... Poloneza... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W NS jest tylko jeden pan od AEB i własnie ma dobre opinie. Myślałem o panach z Tarnowskiej (koło Media Marktu), którzy robili mi 2 inne auta i nawet jako tak to działało. Znajomi polecają mi właśnie Auto-Eko-Gaz w Chełmcu, tylko że kompletnie nie znam produktów firmy AEB. Coś wspominal o Tomassetto, ale wydaje mi się że jako elektrozawór, a nie reduktor.
|
No Pan z tarnowskiej, wiem ze ma wiedzę i umiejętności, ale w 1.8 duratecu nie mógł sobie poradzić z palącym "check engine" nie wiem jak teraz, bo to było dobre 3 lata temu