Temat: [Focus 2008-2011] Nie używane złącza
View Single Post
Stary 09-07-2013, 16:37   #10
kielich89
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.8 115KM TDCi
Rocznik: 11.2008
Domyślnie Odp: Nie używane złącza

Cytat:
Napisał michtat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Musisz dokupić zaślepkę z diodą oraz w schowku takie gniazdo na kluczyk, gdzie się włącza i wyłącza poduszkę oraz aktywować tą opcję kompem.
Dziękuję za dokładną odpowiedź, czyli gra chyba nie warta świeczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Teraz wracając do ostatniego pytania z mojego pierwszego postu, uzupełniam temat o brakujące zdjęcia. Może one pomogą rozgryźć do czego służy ta wtyczka. Pierwsze dwa zdjęcia są z miejsca nóg przedniego pasażera, natomiast ostatnie z nóg tylnego pasażera.

Jeszcze miałbym pytanie na temat modułu/sterownika? który jest widoczny po lewej stronie na drugiej fotografii. Czy ona ma jakiś związek z poduszkami lub ogólnie funkcjami fotela pasażera? Co to jest za maszynka? podobną mam pod swoim fotelem od strony drzwi z tym, że wydaje mi się, że do mojej dochodzi więcej przewodów.

Pozdrawiam
RK
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMAG0103.jpg (89.5 KB, 81 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg IMAG0104.jpg (88.4 KB, 78 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg IMAG0105.jpg (90.5 KB, 70 wyświetleń)
kielich89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem