Cytat:
Czyli tamte będą pasowały?? Dzięki za radę jutro się za to zabiorę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wczoraj zająłem się moim problem, który okazuje się być bardziej skomplikowany niż mogłoby się wydawać. Na początek sprawdziłem przy wtyczce do klaksonu czy nie ma masy czy może nie dochodzi napięcie. Okazuje się, że nie ma zasilania 12V. Później zacząłem podmieniać przekaźniki tak jak kolega radził i tez nic głucho. Ostatnia czynność to połączenie na krótko konektorów w gnieździe przekaźnika i efekt taki, że klakson trąbi.
WNIOSEK: Problem tkwi na linii od gniazda przekaźnika-do kierownicy. Prośba o kolejne rady co i gdzie teraz należy szukać i co można zrobić. Skończyły mi się już pomysły. Gdzie tkwi szkopuł tej przyczyny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.