Temat: [Focus 2004-2008] Nieprzyjemny zapach w aucie
View Single Post
Stary 10-07-2013, 09:16   #6
lopez444
ford::beginner

Imię: lopez
Model: Focus mk3 hatcback
Silnik: 1600 benzyna
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Nieprzyjemny zapach w aucie

Cytat:
Napisał Apeswu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem podobna sytuacje w Mondku. Po nabiciu i oznowaniu klimy dziwne zapachy się wydobywały. Kupiłem chyba z AutoLandu taką bombę do odgrzybiania klimy i wymieniłem filtr kabinowy. Operację powtórzyłem za tydzień + wietrzenie auta i pomogło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oj to fatalnie, bo demontaz filtra trudny jest + koszt filtra, to sie robi znowu 150 zł, a nie wiadomo czy pomoze
Moze by tak wyjac filtr + granat, pojezdzic tydzien, znowu granat i zalozyc ten filtr dopiero? Czy to dobry pomysl?

Wyjalem filtr, napsikalem solidnie autoland spray z rurka do odgrzybiania we wszystkie nawiewy i komore filtra .... i po tym jak klima chodzila z preparatem ( 30 minut) i po wywietrzeniu auta (tez 30 minut) ruszylem na droge .... i po 5 minutach znow zaczelo smierdziecGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez lopez444 ; 10-07-2013 o 18:25
lopez444 jest offline   Odpowiedź z Cytatem