Cytat:
Obiecałem (w wątku #439), więc chciałbym wrócić do moich opon, czyli VREDESTEIN Sportrac 5 205/55R16 91V. Jestem nimi zachwycony i gotów jestem polecić je każdemu!!! Kolejne kilometry w głównie deszczową pogodę i najczęściej umiarkowanie górzystym terenie, to ciągłe potwierdzenie doskonałej przyczepności i praktycznie opony są niewzruszone na aquaplaning!!! Zachowują się o wiele lepiej niż doskonale mi znane DUNLOP-y SP SPORT FASTRENSPONCE, które długo użytkowałem i też uważam za godne polecenia. Ciągle jeszcze za wcześnie by rokować, ale co tam dla mnie to ideał opon letnich w klasie PREMIUM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie sądzę i nie mam takich odczuć by stwierdzić, że są miękkie..., a często takie stwierdzenie znajduje w opisach. Pamiętam pierwsze wrażenie: to tak jakbym w ogóle opon nie miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. są tak ciche i tylko odzywają się na kiepskiej jakości pseudo asfaltu. Na zakrętach prowadzą się pewnie, bez popiskiwania i jak po ,,szynach", nawet podczas ulewy i w kiepskich warunkach. To zasługa ,,magicznych" 4 rowków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witam, czy ktoś jeszcze skusił się na te opony, bo nie ukrywam cena jest bardzo atrakcyjna(ok250zł/szt). A również na dniach muszę zakupić nowe 2sztuki. Mam 16" i przy tej wielkości bym pozostał, a może warto dołożyć i kupić coś pewniejszego do 300-400zł/szt - Polecicie coś??
Dzięki i Pozdrawiam