View Single Post
Stary 11-07-2013, 19:06   #118
EdmundMk3
ford::beginner

Imię: Robert
Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.8 125Km
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Czarne lampy i halogeny w MK3 - wykonanie i efekt końcowy

Dziś pomalowałem lampy według instrukcji GaBB'a. Wyszło zajebiście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wrzucę jutro zdjęcia.
Może to zbieg okoliczności ale padł mi silniczek od świateł w lampie po stronie kierowcy. Przed piekarnikiem działał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale i tak jestem zadowolony z roboty. Mi to zajęło 4 godziny przez dużą staranność i dokładność w działaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na pewno pomaluje jeszcze halogeny ale to już po weekendzie. Jak by ktoś chciał pomocy to mogę przyjechać na terenie Warszawy i okolic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Koszt 24 zł spray czarny mat i 50 groszy za papier ścierny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.