Cytat:
W konfiguracji modułu zapisanej przez program nie ma żadnego numeru modułu.
Opcja save/load akurat działa bez problemu.
Jedynym 'problematycznym' jest kolega berthold61 - uparł się, że będzie eksperymentował na układzie SRS. No to eksperymentuje...
Tyle, że trudno cokolwiek doradzać, jak nie wiadomo co kolega nacisnął a czego nie nacisnął...
Proponowałem wsparcie, ale kolega jest ambitny i zadeklarował, że woli sam to zrobić. No to mamy spory wątek o efektach intensywnej pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powodzenia!
BTW - akurat poduszki to najgorszy pomysł do tego typu 'wprawek' konfiguracyjnych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Napisałem to już koledze chyba kilka razy.
|
nie będę przeczył że masz rację i oczywiście dużo większą widzę niż ja bo dla mnie to jest nowość ale niestety już mam taką durną konstrukcję że zawsze wszystko muszę sam łącznie z rozebraniem silnika i poskładaniem bo inaczej po nocach nie umiem spać i o dziwo z dobrym skutkiem i nic z tym nie mogę zrobić ,ach ta upartość , ale bardzo dziękuję za nieodzowną pomoc