Cytat:
|
...mam taką durną konstrukcję że zawsze wszystko muszę sam łącznie z rozebraniem silnika i poskładaniem bo inaczej po nocach nie umiem spać i o dziwo z dobrym skutkiem i nic z tym nie mogę zrobić ,ach ta upartość...
|
Mimo wszystko, gdyby ten upór "napadł Cię" przy okazji przymusu wybrania się do dentysty albo odebrania porodu żony, to radzę się dobrze zastanowić...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z konfigurowaniem poduszek jest trochę podobnie - fajne uczucie mieć wrażenie, że "dało się radę", ale wylądować głową w przedniej szybie może już nie być tak fajnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BTW - powodzenia!
Cytat:
|
...Wygląda, że pierwsza ma wymienny wkład, ale najbardziej zależy mi na informacji, którą mogę wstawić w miejsce brakującej tak, aby zadziałała prawidłowo kiedy zajdzie potrzeba....
|
Poduszki przedliftowe występowały z dwoma nabojami albo z jednym (i to zarówno dla kierowcy jak i pasażera). Poliftowe są już tylko jednonabojowe (księgowym zaczeło być szkoda wydatków na podział naboju i dodatkowe obwody odpalania?...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Trzeba więc patrzeć za właściwą - jeśli masz jeden przedów "odpalający" i samochód poliftowy, to trzeba brać jednonabojową poliftową.
Reszta to kwestia mocowania - jeśli ze zdjęcia wynika, że da się ją przykręcić zgodnie z fabrycznymi mocowaniami, to będzie OK.