View Single Post
Stary 16-07-2013, 12:06   #13
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: po wymianie poduszek srs świeci kontrolka- elmconfig

Cytat:
Napisał berthold61 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...mam taką durną konstrukcję że zawsze wszystko muszę sam łącznie z rozebraniem silnika i poskładaniem bo inaczej po nocach nie umiem spać i o dziwo z dobrym skutkiem i nic z tym nie mogę zrobić ,ach ta upartość...
Mimo wszystko, gdyby ten upór "napadł Cię" przy okazji przymusu wybrania się do dentysty albo odebrania porodu żony, to radzę się dobrze zastanowić...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z konfigurowaniem poduszek jest trochę podobnie - fajne uczucie mieć wrażenie, że "dało się radę", ale wylądować głową w przedniej szybie może już nie być tak fajnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BTW - powodzenia!

Cytat:
Napisał paablod Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Wygląda, że pierwsza ma wymienny wkład, ale najbardziej zależy mi na informacji, którą mogę wstawić w miejsce brakującej tak, aby zadziałała prawidłowo kiedy zajdzie potrzeba....
Poduszki przedliftowe występowały z dwoma nabojami albo z jednym (i to zarówno dla kierowcy jak i pasażera). Poliftowe są już tylko jednonabojowe (księgowym zaczeło być szkoda wydatków na podział naboju i dodatkowe obwody odpalania?...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Trzeba więc patrzeć za właściwą - jeśli masz jeden przedów "odpalający" i samochód poliftowy, to trzeba brać jednonabojową poliftową.
Reszta to kwestia mocowania - jeśli ze zdjęcia wynika, że da się ją przykręcić zgodnie z fabrycznymi mocowaniami, to będzie OK.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 16-07-2013 o 12:15
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem