Cytat:
|
to zmień same żarówki na diody np. niebieskie a otrzymasz bliżej nieokreślony kolor bo zielonego podświetlenia nie zlikwidujesz samą zmianą żarówek. w końcu w mondkach są białe żarówki a efekt końcowy jest zielony. pomyśl zanim coś wtrącisz do tematu
|
a o czym ja pisałem jak nie o tym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a podświetlenie będzie niebieskie bo dioda świeci jednofalowo a nie pryzmatycznie jak żarowka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już robiłem takie eksperymenty i wiem że żarówkami nic się nie wykombinuje i to już od pru lat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a dokładniej przy diodach w miejscu świecenia diody będzie niebiesko a dalej dopiero barwa będzie się przełamywać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc nim piszemy o innych pomyślmy sami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.