Witam was wszystkich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przez długi czas szukałem Autka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w końcu sie udało i zakochałem sie w FF
1.4TDCI 2002 139kkm. sprowadzane z Belgii Wszytko gra jak powinno przez 2 dni zrobiłem nim 690 km i jeździ się cudownie.
Ale że to używane autko wiec jest też kilka wad. Totalnie się nie znam na samochodach wiec proszę was Drodzy Doświadczeni kierowcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
problem polega na tym że przy włączaniu zapłonu nie zapala się kontrolka "CHECK ENGINE"... i to mnie bardzo martwi... choć sam silnik zapala od razu i bez problemów, chodzi też równo... wiec co może być przyczyną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.? jak mówiłem jestem Świeżakiem... proszę tłumaczyć jak dziecku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziękuje z góry
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już Poprawiam
Myślałem że tytuł może zmienić tylko mod