View Single Post
Stary 16-07-2013, 22:11   #1
Krespo
ford::average

Imię: Wojtek
Model: Fusion
Silnik: 1,4 TDCI
Rocznik: 2002
Domyślnie Nie wyświetla sie kontrolka "Check Engine"

Witam was wszystkichGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przez długi czas szukałem Autka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w końcu sie udało i zakochałem sie w FF
1.4TDCI 2002 139kkm. sprowadzane z Belgii Wszytko gra jak powinno przez 2 dni zrobiłem nim 690 km i jeździ się cudownie.
Ale że to używane autko wiec jest też kilka wad. Totalnie się nie znam na samochodach wiec proszę was Drodzy Doświadczeni kierowcyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
problem polega na tym że przy włączaniu zapłonu nie zapala się kontrolka "CHECK ENGINE"... i to mnie bardzo martwi... choć sam silnik zapala od razu i bez problemów, chodzi też równo... wiec co może być przyczynąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.? jak mówiłem jestem Świeżakiem... proszę tłumaczyć jak dzieckuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziękuje z góryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już PoprawiamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Myślałem że tytuł może zmienić tylko modGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Krespo ; 17-07-2013 o 23:02 Powód: Regulamin przeczytany
Krespo jest offline   Odpowiedź z Cytatem