Witam!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem nowym forumowiczem i mam takie pytanie odnośnie ryglowania drzwi. Mam Mondeo mk3 2.0 TDci.Zakodowałem tak jak jest w opisie żeby po ruszeniu wszystkie drzwi się zamykały.I tak jest , po przekroczeniu około 3km/h zamykają się drzwi. Ale pojawił się problem ponieważ kiedy np. zatrzymam się i chce wyjść z auta otworzyć bramę to muszę wyjąć kluczyk ze stacyjki i w nim nacisnąć "otwartą kłódkę" , ponieważ inaczej drzwi kierowcy się nie otworzą od środka,są zaryglowane.Pozostałe drzwi otwiera się bez problemu po przez zwykłe pociągnięcie klamki od środka. Jak można to przekodować żeby dalej było samoczynne zamykanie wszystkich drzwi ale żeby każde można było otworzyć od środka łącznie z drzwiami kierowcy?? Teraz kiedy chcę jeszcze raz np. zakodować zamykanie drzwi to nie mogę, ponieważ kiedy włożę kluczyk do stacyjki i ustawie na pozycje 2 (zapłon) i chcę zamknąć i otworzyć ręką centralny w drzwiach kierowcy to jak zamknę to już nie mogę otworzyć.Znowu muszę wyjąć kluczyk ze stacyjki i nacisnąć "otwartą kłódkę"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bardzo proszę o pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.