Cytat:
Kolego sympatyczny swoje rączki to Ty trzymaj przy sobie... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A na poważnie, to my "malućcy" tego forum liczymy na pomoc od doświadczonych klubowiczów, amatorzy napalili się na te naklejki (ja też), każdy chce namacalnie poczuć przynalezność do FCP, też kiedyś byłeś początkującym... Nie każdy z nas ma mozliwości czasowe aby w pełni uczestniczyć w życiu forum, dlatego zwracamy się o pomoc w polansowaniu tematu do Was. Jak to Wojtek określił " Liczą się ludzie..."
|
Co sądzicie o potrzebie przynależności do FCP? Czy to dla Was ważne? Co daje Wam naklejka na ulicy czy gdziekolwiek indziej? Dla mnie to jest przeżycie. Przepraszam bardzo za offtop
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może ew. moderator gdzieś przeniesie moje pytanie do właściwego wątku lub go usunie. Nie będę mieć żalu, ale tak tylko pytam tych świeżych jak ja ludzi na FCP. I pozdrawiam wszystkich zamawiających!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.