View Single Post
Stary 18-07-2013, 15:09   #337
jack13g

Exclamation OSTRZEGAM - Ford Mondeo MK3 2.0i 145KM Trend-X Lift 06

Witam, byłem obejrzeć to auto.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Koleś od ręki oddałby za 10k. Moim zdaniem spokojnie można było nadal zjeżdżać w dół. Samochód w masakrycznym stanie. Cytuję: "Do dopieszczenia."

Plusy:
na chodzie
2 klucze - centralny działa
szyby działają
klima działa
wszystkie klamki + bagażnik działa
w sumie lekko poobijany, jakieś wgniotki - jeden na prawych drzwiach większy wygląda jak słupek od centrum handlowego
kokpit całkiem całkiem i tapicerka też
lampy ok
raczej buda prosta - ten bagażnik też prosty

Minusy:
plak, plak, plak
myślę że spawany był bagażnik - nie znam się, to przypuszczenie po miejscach w których wydaje mi się, ze są spawy (może to być np. pofałdowanie metalu wywołane katastrofą smoleńską Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub brud + kąt padania promieni słonecznych)
piękny metaliczny dźwięk przy gazowaniu
hamulec twardy jak granit
na pewno jedne drzwi były puste, każde inaczej się otwierały i zamykały (odgłosy, szmery, różny ciężar)
klamki (ten trzask, i uczucie przy otwieraniu)
bagażnik (zamek dziwny- podłamany, nie łapał)
wszystkie zamki w środku i na zewnątrz wyrobione i/lub połamane

no to to jest lajcik, teraz środek:
uchwyty na suficie można wyjmować z otworów włosami łonowymi - chyba lewitują
schowek o mało nie wypadł- zamek rozwalony, koleś próbował zwalić na mnie, że prawie popsułem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w środku podłokietnika w schowku na samym dnie jest pusto (brak zaślepki???) - tzn albo tam jest rozlana coca-cola/pepsi albo rdza (obstawiam bramkę numer 2)
podsufitka jest hmmm, nieźle u#$%^&*(ona
jedna dziurka w kanapie (więcej nie rzuciło mi się w oczy)
tam gdzie się chwyta drzwi i można wrzucić monetę to plastik jest obskrobany - ktoś miał mocne pazury Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - jest tak na wszystkich drzwiach
zagłówki maja poszarpany materiał w miejscach gdzie wchodzą rurki z oparcia (chyba wszystkie)
uszczelki przy szybach odpadają na zewnątrz z lewej strony
****iane gumy pod nogami - do tego się błyszczą jak psu jajca

Wydaje mi się że cały środek jest na nowo włożony.

Także, jak komuś się spodobał mimo mojego opisu to zapraszam!
Jak zapytałem o sprawdzenie w ASO, to nie było problemu. Powiedział, że koszt to 700zł. Ja nie wiem ile kosztuje sprawdzenie w ASO Forda we Wrocławiu to nie oponowałem.
Aha, byłbym zapomniał. Daje gwarancję na bezwypadkowość i przebieg.
Opłaty ok 860zł.

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem