Znalazłem sposób na odkodowanie mojego problemu (kiedy przekraczam predkość 3km/h wszystkie drzwi się zamykają ale nie da się otworzyć drzwi kierowcy, ponieważ się ryglowały-pozostałe się poprawnie tylko zamykały i trzeba otwierać z kluczyka od zewnątrz lub po przez wciśnięcie "otwartej kłódki")
Poprosiłem drugą osobę żeby (drugim kluczykiem) z zewnątrz auta otwierała z kluczyka kiedy ja zamykałem od środka (procedura 3 razy itd.) i udało się. Pozbyłem się tego problemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale.... powstał kolejny...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kiedy od środka zamknę drzwi kierowcy (wciskając zamykanie przy klamce) to one od razu się ryglują. Nie mają podwójnej opcji jak pozostałe drzwi , że najpierw się zamkną , a dopiero drugim razem się ryglują. Czy ktoś może mi powiedzieć czy tak jest we wszystkich mk3? Czy da się to przestawić?? Jeśli by mi się udało zrobić, że po zamknięciu drzwi kierowcy od środka mogę je klamką otworzyć to podejrzewam ,że automatyczna blokada drzwi po przekroczeniu 3km/h będzie działać poprawnie.