Inspekcja handlowa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To w ramach żartu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie sprzedaż, ja odpowiadam za sieci handlowe w Polsce i do niedawna za granicą.
Kierownik ds. cudów i wróżenie z fusów, specjalizacja czytanie w myślach. Więcej na PW, bo byłoby to lokowanie firmy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to już by mi Admini dali popalić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. że nie ten dział
A wracając do podnośnika, importujemy takie cudo, w marce własnej, ale tak dzisiaj uznałam, że warto byłoby zrobić mały rekonesans i być może następne zakupy zaplanować z produktem o większym udźwigu.
Łączę przyjemność konwersowania z Wami z .... muszę przyznać, zadowoleniem z pracy
Mogłam w sumie zrobić ankietę...blondynka ze mnie...