Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś udało mi się zakupić używki Bridgestone Turanza T001 205/55 R16 91V (4szt. za 550zł) w bardzo dobrym stanie z 6 mm bieżnikiem, gdzie nówki mają 8 mm i za jedną mi wyszło ponad połowę taniej niż za nówkę więc się nie zastanawiałem za wiele tylko od razu je na fele zapakowałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Komfort z jazdy jest na prawdę zarąbisty i to trzymanie w zakrętach jest na prawdę na poziomie F1 - może przesadziłem ale takie odczucie miałem jakbym był przyklejony do asfaltu ....
Także jeżeli ktoś zamierza kupić oponki letnie to zdecydowanie polecam Bridgestone Turanza T001 205/55 R16 91 V
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. One na prawdę gwarantują bezpieczną i zarazem dynamiczną jazdę bez obaw o jakieś akcje. A piszę tak bowiem wcześniej miałem podobnej klasy oponki, które również się super sprawdziły, ale takiej okazji jak z tymi oponkami przegapić nie mogłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze czeka mnie zakup opon zimowych lecz tutaj pomyśleć muszę nad zakupem opon z felgami aluminiowymi, bo obecnie mam stalowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(: Lipa no ale na czymś trzeba jeździć