Witam.Co do opon to wiadomo każdy kupuje na co go stać.Ja już nie jeden komplet zdarłem czy to klasy budżet czy premium.I muszę powiedzieć jedno,że na klasie premium 2 razy się zawiodłem.Zwłaszcza na oponach Pirelli!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. badziew straszny zaczęly po 10.000 buczeć jakby łożyska siadły i szybko traciły bieżnik.Pomęczyłem się z nimi jeszcze drugie 10.000 i zmieniłem na Kumho.Do tej pory kupiłem 2 komplety i poleciłem znajomym,jak do tej pory są wszyscy bardzo zadowoleni.A nie powiem że miałem mieszane uczucia jak je kupowałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dodam,że ja mam rozmiar 205/55/R16 a znajomi podobnie a ojciec w S-Max 225/45/17 Ale jak nadmieniłem każdy ma inne doświadczenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam. ps.Nie promuję wyżej wymienionych opon firmy Kumho