View Single Post
Stary 19-07-2013, 11:28   #18
RedFord
ford::advanced

Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Podnośnik nożycowy 1T - zabawa - statystyki

Cytat:
Napisał radekrogo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lepiej mi wytłumacz po co więcej , jak 1T , a wtedy może ci udzielę informacji. A jak byś był poważny a nie blondynka, to byś znalazł na necie stronę z dokładnymi charakterystykami wszystkich marek.
Napisane jest że zabawa? Napisane. Nie musisz brać udziału.
Tak jak napisałeś jestem blondynką i zadałam głupie pytanie.
Jako baba - nie mam o tym pojęcia, a prawa fizyki wyleciały z głowy przez te kilkanaście lat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak masz ochotę - to proszę wyjaśnij że nie ma potrzeba więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo.... siły nam się rozłożą i takie tam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Może rozwinę lekko moje zapytanie - bo może faktycznie powinnam je postawić inaczej. Czy podnośnik 1T jest odpowiednim podnośnikiem dla aut osobowych, i czy powinna być to 1T a może właśnie 1,5T? Jeśli tak, albo nie, to dlaczego?

http://i33.tinypic.com/2qxnfwk.jpg

RedFord jest offline   Odpowiedź z Cytatem