View Single Post
Stary 19-07-2013, 22:35   #25
RedFord
ford::advanced

Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Podnośnik nożycowy 1T - zabawa - statystyki

Cytat:
Napisał bodanek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hmmm. Może i sensu nie ma. Tylko powiedz mi teraz jako kobieta. Jak kupujesz jajka na rynku, to które bierzesz? te co sa tańsze i ida jak woda, czy te co są troche droższe ale za to wiekrze i maja np. dwa żółtka?
Kupuję tam gdzie mam najbliżej i sprawdzone. Dwa żółtka w jajku są mi zbędne. Czy zrobię ciasto z jajka za 45 groszy czy za 60 jest mi obojętne, bo jestem na tyle sprawna w kuchni, że i tak mi wyjdzie i tak. Różnica byłaby jakbym musiała wybrać między przepiórczym a kurzym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Szeryf455 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Noo...nie wszyscy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja się z tego wyleczyłem. Powiedzenie "tanie mięso to psy jedzą" pasuje tu jak ulał. Dawno temu też podchodziłem do tematu; a, co tam, wezmę to co tanie i pod ręką, ale od śrubokręta poprzez klucze, aż po elektronarzędzia, były to dosłownie jednorazówki, kosztujące mało forsy, ale sporo nerwów. Od pewnego czasu używam narzędzi nie z górnej, ale z średniej półki, i mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że to jest to. Nie chcę broń Boże robić tu antyreklamy, ale jak już wspomniano, jeżeli podnośnik, to najlepiej 'żaba', ew. hydrauliczny słupkowy. Ale spokojnie, laicy będą kupować i nożycowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wierz mi że ja również. Wolę zainwestować w sprzęt który wiąże się z moim bezpieczeństwem, ale nie każdy tak myśli. I muszę powiedzieć że w bagażniku mam oryginalną nożycówkę od c-maxa a drugi jeszcze z oriona. A czy to chiński badziew, czy europejska produkcja, ciężko wyczuć.
Jednak nie raz przyszło mi zmieniać koło i ten oto podnośnik się sprawdził. Więc ja nie narzekam.
A ludzie...często kupują to na co pozwala im niestety kieszeń.

http://i33.tinypic.com/2qxnfwk.jpg

Ostatnio edytowane przez RedFord ; 19-07-2013 o 22:42
RedFord jest offline   Odpowiedź z Cytatem