Temat: [Focus 2004-2008] wspomaganie szwankuje...
View Single Post
Stary 20-07-2013, 19:19   #10
Orangina81
ford::amateur

Imię: Rafał
Model: Ford Focus Ghia
Silnik: 1.6 TDCI [109]
Rocznik: 2005
Post Odp: wspomaganie szwankuje...

Reasumując,
po wizycie w polecanym warsztacie i kompleksowej diagnostyce - werdyktGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ompa wspomagania uszkodzona - problem w tym, że od momentu przekręcenia kluczyka w stacyjce pompa od razu zaczyna pracować nawet gdy nie kręcimy kierownicą. Innymi słowy pracuje non-stop przez co nie wytwarza odpowiedniego ciśnienia w momencie skrętu i mamy uczucie, że wspomaganie nie zanika.

Niestety gdy padła oryginalna pompa, połasiłem się na "nową" - regenerowaną za jedyne 680zł a nie nowy dobrej jakości zamiennik za ok 1200zł.

Bilans: jestem w plecy 7 stów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na części do której mogłem dołożyć 500 i mieć spokój, teraz po prostu zapłacę za swoją mądrość

pozdrawiam i dziękuję wszystkim starającym się pomóc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Orangina81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem