View Single Post
Stary 21-07-2013, 18:43   #311
Delta
Energia z Zachodniopomorskiego

Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019
Domyślnie Odp: Festyn Św.Krzysztofa - lipiec 2013

Więc tak...Tomek,Wojtek,Szymon wielkie dzięki za pomoc i zaangażowanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rafał mimo drobnych nieporozumień dzięki za pozyskanie sponsorów,Agnieszka,Sebastian miło było Was poznać oraz Wasze rodziny,Winmajor wraz z swymi królikami,Wulkan,MAD hahahha MAD Was również a tak swoją drogą to równy z Ciebie gość Damian Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Ania,Waldek,Maciek z Wami również miło było się spotkać i rzecz jasna widzimy się za dwa tygodnie.
Jeżeli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam ale z racji mego wieku Alzheimer depcze mi już po pietach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ania jeszcze raz przepraszam za kawę ale tak jak już pisałam...wiek...no cóż ręce się trzęsą.... następnym razem naleję do połowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ford EcoSport ST-Line by Delta & Tomas

"MOC JEST BOGIEM,PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM,TURBO PODSTAWĄ,NITRO ZABAWĄ..."

Ostatnio edytowane przez Delta ; 21-07-2013 o 20:59
Delta jest offline