Więc tak...Tomek,Wojtek,Szymon wielkie dzięki za pomoc i zaangażowanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rafał mimo drobnych nieporozumień dzięki za pozyskanie sponsorów,Agnieszka,Sebastian miło było Was poznać oraz Wasze rodziny,Winmajor wraz z swymi królikami,Wulkan,MAD hahahha MAD Was również a tak swoją drogą to równy z Ciebie gość Damian
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Ania,Waldek,Maciek z Wami również miło było się spotkać i rzecz jasna widzimy się za dwa tygodnie.
Jeżeli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam ale z racji mego wieku Alzheimer depcze mi już po pietach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ania jeszcze raz przepraszam za kawę ale tak jak już pisałam...wiek...no cóż ręce się trzęsą.... następnym razem naleję do połowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.