Mi się nie przegrzewa, a też nieraz pocisnę, nawet więcej niż nieraz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym nie przesadzajmy - biznes biznesem, marketing marketingem, ale nie zalecanoby oleju, który zatrze silnik - bez jaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnie jest tak, że niby ten 5w20 jest jedynym olejem do 1.0 i najbardziej zalecanym do wszystkich ecoboostów, a 5W30 jest alternatywnym dla ecoboostów od 1.6 w górę. Niby też od 2012r. do każdego ecoboosta fabrycznie leją właśnie tego 5W20 - jako olej opracownay od podstaw do ecoboostów - no i dlatego się waham, bo ja mam jak do tej pory też dobre zdanie o tym oleju, z drugiej strony zdaję sobie sprawę z marketingowych chwytów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.e-autonaprawa.pl/artykuly...pasowanie.html
O olejach są zawsze ostre dyskusje, szczególnie o tak lekkich jak 0W20 czy 5W20, a mi się jednak wydaje że nowe silniki mogą być właśnie tak wykonane by bez przeszkód pracować na takich olejach. no chyba że faktycznie robią eko-ściemy i chcą by silniki się zacierały po jeździe autostradą latem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.