Cytat:
|
poczytajcie sobie na bardziej fachowych forach, np. Racingforum, tam jest długi temat o olejach i bardziej doświadczeni w temacie piszą jaki to castrol super jest
|
Powiem tak - miałem w rodzinie Yariskę 1.3 przez 200.000 km eksploatowaną na Castrolu Edge 5W30 od początku do końca i jeździła idealnie......nie była oszczędzana, a silnik po tym przebiegu miał fabryczną moc i był cichy, a nie wyrypany olejem, który miał go zabić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., dlatego ja jestem ostrożny - ten cały bum na Millersa też może być uzasadniony w jakiejś części względami marketingowymi - w końcu ta marka musiała się przebić w Polsce i rozpoczęło się naganiactwo - nie czarujmy się - marketing jest wszędzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie neguję jednak, że może to być naprawdę dobry olej, no i przez jakiś czas można poczuć tą nanotechnologię - mam nadzieję, że przynajmniej przez pierwsze 5000 km od wymiany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.