ajjjj zapomniałem jeszcze tego dodać
wydech miałem cały zwalony katalizator czyscutki żadnych objawów zapchania okopcenia , nawet na próbe przelałem przez prześwity troche rozpuszczalnika nitro i wyleciał z drugiej strony czyściutki a jakby był mono okopcony byłby czarny od sadzy pozaty auto duzo smiga na gazie co akurat dla katalizatora oznacza mniejsze okopcenie
co do elektryki tez na to wpadłem i zlokalizowałem przewody masowe znajduja sie pod aku wszystkie odkreciłem przeszlifowałem papierem dodałem nowa mase od aku do kielicha i z drugiej strony silnika do kielicha silnik takze masy tez ok
ale tez skłaniam sie za elektryka tylko kurcze juz nie wiem czego szukac panowie
naprawde duzo pracy i czasu poswieciłem i kasy na podmianki i nic
na wolnych obroty stoja w miejscu ale słychac ze silnik nierówno chodzi i wiatła lekko migaja w nocy widoczne to jest na maksa jak lekko dodam gazu to przestaje
aaa i odłaczyłem wężyk odmy korbowodu teraz odpowietrza sie na zewnątrz nie do kolektora a kolektor w tym miejsc zaslepiłem i tez nic bo podejrzewałem ten zaworek
a klapki w kolektorze mam wymienione i są tez ok
pozostaje tylko cos elektrycznego zadaza sie ze objawu na wolnych nie ma ale zadko
sprawdzałem takze szczelmnosc wtryskiwaczy benzyny samostartem pryskajac w nie jak by ssały powietrze powinny zasysać i zmieniac prace na chwile ale niestety nic zadnych zmian szczelne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to jest akcja co nie panowie juz nie wiem co robić
mam takiego elektryka co mogłby sie podjąć robotki i przeszukania tylko martwie sie ze straci czas mnie skasuje a nic nie znajdzie
koleś jest dobry cały czas auta robi oprucz tego specjalistyczne maszyny elektryczne w mojej okolicy go chwalą
sam nie wiem