Cytat:
|
Mam kilka pytań odnośnie tematu.
1. Nie posiadam głównej wiązki zasilającej nagrzewnice (czerwony i czarny), ale za to widzę, że mam złącze sterujące. Niestety w moim przypadku też nie będzie łatwo, bo jeszcze panel z pokrętłami grzania mam do wymiany. W związku z czym, aby to wszystko uruchomić to poza panelem powinienem pociągnąć ze skrzynki bezpieczników te dwa grube, główne kable? Czy to w ogóle jest wykonalne?
2. Przy okazji chciałbym zapytać o trzy kwestie. W załączonym zdjęciu tylnej ściany panelu sterowania grzaniem szyb widnieje pod prawą zaślepką jakaś złączka (numer 2 na zdjęciu). Co to za cudo, jeżeli tam nie ma klawisza po drugiej stronie? Mam grzaną szybę przód i tył.
Na zdjęciu są też dwa złącza. Złącze nr 1. to jest według mnie wspomniane sterowanie nagrzewnicą (mniejsza o to), ale jest jeszcze jakieś złącze numer 3 - czy to jest dodatkowe złącze do panelu pokręteł współpracujących z nagrzewnicą?
Dzięki za pomoc i informacje.
|
na zdjęciu pozycja 1 i 3 to chyba wtyczki do podgrzewania foteli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
poza tym te nagrzewnice to towar deficytowy... na alledrogo udało mi się znaleźć dosłownie 3 sztuki z czego jedna nowa to ok 300plów