Dzięki za link, ale zarejestrować się nie idzie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do anteny to popsikałem już nowym Kontaktem raz jeszcze, dałem smar miedziowy i ... nic. Levele na 0, satelity przekreślone - jechałem 30 km, nic...
Do DVD się nie dostałem jeszcze, ale jak to kolega Juri2069 napisał, iż szybciej będzie sprawdzić napięcie od dachu dotykając miedzianego złącza. A teraz pytanie: co to jest w NAV Menu (po kodzie 1981) wartość Giro Voltage: ok. 2500 (mV) ?? Czy to jest napięcie na nadajniku i jakie ma być??
Bump:
Sorry, że takie pytanie - ale czym to sprawdzić? U elektryka miernikiem?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co z tym wskaźnikiem w NAV menu: Giro voltage
Bump:
Cytat:
|
Tylko po zdemontowaniu anteny trzeba z powrotem dokręcić lekko śrubkę bo nie styka i nie daje napięcia , można się wprowadzić w błąd
|
Jaką śrubę?? ten torx T20 od wewnątrz?? Możesz jaśniej ...