Temat: [Mondeo 2007-2014] jaki rozmiar opon lub kół ?
View Single Post
Stary 06-08-2013, 12:23   #620
slick
ford::advanced

Imię: Mat
Model: Ford Focus
Silnik: 2.5 RS
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Rozmiar i opony co polecacie?

A tam pewnie może ciśnienia po kolizji nie sprawdzają, mi przynajmniej nigdy nie sprawdzali. Ważne żeby mieć te same na osiach generalnie i nie starte i stare, że az guma pęka lub takie, że starte z jednej strony.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
CZeść

Mam mozliwośc kupna nowych DOT 3112 opon Continental ContiPremiumContact 2 215/55R16 93H po 250 zł za sztukę . Warto? Chodzi mi o ten index H i o wogóle tą oponkę ?

Opona jest w miarę ok choć tania bo wszyscy biorą lepszą wersję z cyferką 5, generalnie jednak cena okazyjna, ale mam nadzieje, że była dobrze przchowywyana. Jedynie jak widać na testach jest mało oszczędna ale co można chcieć za taką cenę.. Indeks prędkości i nośności może być zwiększany, ale nigdy zmniejszany od homologowanego.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez lukaszek_socho ; 14-07-2014 o 16:32
slick jest offline   Odpowiedź z Cytatem