co do fotelików samochodowych to ja mam zupelnie inne podejście do sprawy....kiedy moja córka skończyła roczek akurat też poszukiwałam fotelika samochodowego,roczne dziecko potrafi już pokazac co mu się podoba itp.więc pojechałysmy do sklepu z fotelikami dziecięcym i po prostu sobie wybrała wymarzony model
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,cena w sklepie była jak dla mnie za wysoka -coś ponad 700zł i zamówiłam przez internet ten sam model i kolor za 400zł, a co do bezpieczenstwa to foteliki bez atesów i wymogów nie są dopuszczane do sprzedaży,więc warto zainwestować w cos co spodoba się dziecku.
Moja kolezanka miała fotelik recaro - wyglądał jak by był wygodny bo miał wkładki które wygladają jak miekkie poduszki,niestety jej synek jak tylko siadał w tym foteliku to strasznie płakał i nie chciał nigdzie jezdzic,wzięła w koncu mlodego do sklepu i sam sobie wybrał inny model i wszystko już ok
Bump: dodam jeszcze że bezpieczeństwo dziecka jest zawsze najważniejsze ,ale jaki producent da gwarancje 100% że tak będzie podczas ew.wypadku ????