View Single Post
Stary 07-08-2013, 07:13   #33
mirrozak

Domyślnie Odp: Klimatyzacja kraków - gdzie dobrze i tanio?

Szczerze nie polecam serwisy MASTER MOT z ulicy Powstańców 50. Pojechałem tak z swoim samochodem Audi A4 1,9TDI. Stwierdzili, że zerwane jest sprzęgło i wystarczy je wymienić. Wycenili koszt pracy+części 600zł. Zapytałem czy to załatwi problem - otrzymałem odpowiedź że tak..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Samochód naprawiałem w czwartek, a w niedzielę sprzęgło znowu się zerwało..!! Jak do nich pojechałem stwierdzili, że przyczyną zrywania się tej części klimatyzacji była rysa na pompie czy też na kompresorze i trzeba wymienić tym razem cały kompresor..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PARANOJA !! W takim razie dlaczego wydałem 600 zł na pierwszą naprawę..??!! Oczywiście nie zamiar\zali mi wrócić pieniędzy za błędnie postawiona diagnozę bo przecież wymieniając sprzęgło zlikwidowali jedynie skutek, a nie przyczynę...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja wynająłem rzeczoznawcę i oddaję sprawę wstępnie do Rzecznika praw konsumenta - MUSI BYĆ JAKAŚ SPRAWIEDLIWOŚĆ !

GORĄCO NIE POLECAM TEJ FIRMY..!!
  Odpowiedź z Cytatem