View Single Post
Stary 08-08-2013, 13:07   #3406
robinson1970
ford::beginner

Imię: Robert
Model: mondeo mk3
Silnik: 1.8
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Hejka Mario i wszyscy userzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie musi pisać na pm-odpowiedź jest prosta-w napędzie dvd u mnie padła mechanika wysuwania i ładowania płyt ( pech czy felerny soft ale stało się to przy próbie wgrania softu pl do panelu). Nie wiem czy to sprawa mechaniki czy elektroniki sterującej mechaniką-dobry elektronik do tego by doszedł ale mi na tym jak na chwilę obecną nie zależy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problem rozwiązałem podmianą napędu (kupiłem u faceta z tablicy,który nie wiedział do końca co sprzedaje bo osobno miał panel i osobno napęd-twierdził że to zmieniarka- a jak wiadomo oba elementy tworzą spójną całość). Zapłaciłem psie pieniądze za napęd (226 zeta z przesyłką) i śmiga-problemem jest tylko sparowanie panelu z dvd bo woła za każdym włączeniem że CHECK FAILED coś tam i trzeba wklepywać kod serwisowy.Po 15-tym sierpnia mam zgłosić się do magika na wpisanie nr-u vin i sprawa się skończy

I jeszcze jedno-kolo jak wysłał napęd to w środku była oryginalna płyta z mapami Forda więc jak pisałem wcześniej sprzedawał towar nie wiedząc do końca co to jest.Mam więc dwie oryginalne płyty z mapami-od szkopa przy sprowadzeniu i od faceta z tablicy(obie na europę zachodnią mogę więc jedną odsprzedać jak by ktoś chciał)

Ostatnio edytowane przez robinson1970 ; 08-08-2013 o 13:24
robinson1970 jest offline   Odpowiedź z Cytatem