View Single Post
Stary 10-08-2013, 10:43   #2239
giekaa
ford::amateur

Imię: karolina
Model: focus
Silnik: 1400
Rocznik: 2000
Thumbs up Jestem Nowa wiec się witam:)

Witam, a wiec kolejna kobieta w gronie mezczyn Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dla mojej foczki I Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. będę starała się szukac rozwiazań by lepiej się jej żyło na Naszych drogachGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. obecnie jej troche cieżko poniewaz kupiłam ja od jakiegos malzeństwa i oczywiscie "bez wkladu finansowego"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a dopiero odkrywam w trakcie uzytkowania jednak ustereczkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z racji ambicji chciała bym moc sama kosmetyczne usterki naprawiać a tylko u mechanika sie pojawic z czyms powazniejszymGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. POZDRAWIAM WSZYSTKICHGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Karolina WrocekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
giekaa jest offline   Odpowiedź z Cytatem