View Single Post
Stary 10-08-2013, 17:29   #30
Szeryf455
ford::professional

Model: transit
Silnik: 2,5 D
Rocznik: 1996 max
Domyślnie Odp: kobieta za kierownicą - emocje na drodze

Ależ droga Anno, nie bierz tego do siebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z ostatnim Twoim zdaniem zupełnie się zgadzam. Mam wrażenie, że bardzo często ta panika jest efektem nieznajomości przepisów, czyli zwykłego niedouczenia (na zasadzie; mogę, czy nie mogę???). Ale jak już pisałem, winiłbym za to 'niedzielne szkółki jazdy", bo nie znam fenomena, który by się nauczył (dobrze) jeździć przez 20, czy tam 30 godzin nauki praktycznej. Pamiętam sam siebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie lubię prawić banałów, ale milion km. mam dość dawno za sobą, a wciąż się uczę, i pewnie dzięki temu jeszcze żyję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Życzę wszystkim, aby dojechali zawsze bezpiecznie do celu, i trochę pokory na drodze. Zbyt dużo już widziałem masakry na drogach, bo komuś się wydawało, że pokona prawa fizyki.
Szeryf455 jest offline   Odpowiedź z Cytatem