View Single Post
Stary 10-08-2013, 19:51   #32
RedFord
ford::advanced

Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: kobieta za kierownicą - emocje na drodze

Ach wtrącę się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

niestety nie tylko w Rzeszowie czy Wawie pokonywanie ronda sprawia ogromną trudność. Po częsci chyba spowodowane jest to nieznajomością zasad które obowiązują na rondzie. Te już wyżej zostały opisane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dotyczy to nie tylko kobiet ale i mężczyzn.
Ludzie głupieją niestety.

A co do trąbienia, bo o tym mamy wątek, klaksonu powinniśmy używać w sytuacjach zagrożenia a niestety, w większości przypadków nie brzmi to jak UWAŻAJ a co palancie robisz.
Mnie ostatnio chciało się śmiać, gdy wyjeżdżając z pobocza, widzę autko w bocznym lusterku, maluśkie, dopiero co się pojawiło kawał za mną. Wyskakuje śmiało na prawy pas, obok jest jeszcze lewy, pusty. A laska za mną trąbi na mnie po dojechaniu, zmienia pas i gestykuluje.
Sskoda tylko, że nie zwróciła uwagi na swoją prędkość, a miała conajmniej z 80 na liczniku, w środku miasta....
Szkoda że byłam z dzieckiem, bo chętnie zajechałbym jej drogę przy najbliższym rondzie.

Klaksonu używam naprawdę wtedy, kiedy trzeba, nader rzadko.

Uważam, że praktyka czyni dobrego praktyka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a zdolność wyobraźni przestrzennej to bardzo ważna sprawa. Niestety nie każdy tę zdolność posiada.
Drugą rzeczą jest zasada ograniczonego zaufania....a i każdemu zdarzy się popełnić błąd.

Aniu pozdrawiam serdecznie.

http://i33.tinypic.com/2qxnfwk.jpg

Ostatnio edytowane przez RedFord ; 10-08-2013 o 19:53
RedFord jest offline   Odpowiedź z Cytatem