View Single Post
Stary 10-08-2013, 20:42   #35
AnnaK
Zablokowany

Imię: Anna
Model: Ford Ka hatchback
Silnik: 1,3 44,00 kW
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: kobieta za kierownicą - emocje na drodze

Cytat:
Napisał Andrzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z 2km ją goniłem aż skręciła w osiedlowe ciasne uliczki i zablokowała się przed autem nadjeżdżającym z przeciwka. Wtedy do niej podszedłem i zwróciłem uwagę na to co zrobiła - najpierw się na mnie wydzierała, że sobie coś ubzdurałem, nie dopuszczała do siebie nawet myśli, że coś źle mogła w ogóle zrobić. Zmiękła, gdy zaprosiłem ją do auta by zobaczyła na nagraniu jak są wymalowane pasy i strzałki kierunkowe i jak pojechała, grzeczne poprosiłem by przy następnym razem na parkingu zwróciła uwagę na linie i strzałki (znaki poziome).
Masz talent pedagogiczny i zacięcie :-D 2 km ją goniłeś, żeby nauczyć :-D
Cytat:
Napisał Andrzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Była obcierka błotników przednich, po czym koleś uciekał. Po prawie kaskaderskim pościgu wymiękł i się zatrzymał...
Spisywaliście wtedy protokół do OC z jego winy? Sorry, że zadaję pytanie osobiste, ale na przyszłość chcę wiedzieć, co robić.
AnnaK jest offline   Odpowiedź z Cytatem