View Single Post
Stary 11-08-2013, 19:22   #40
Andrzej
Prawie Moderator...

Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: kobieta za kierownicą - emocje na drodze

Cytat:
Napisał Szeryf455 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Irytują mnie tylko tacy, jak przytoczony wyżej 'dzieciak' z Actrosa
Samochód/klakson to nie zabawka (chyba że na zamkniętym torze). Takich frajerów trzeba piętnować...
Cytat:
Napisał AnnaK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spisywaliście wtedy protokół do OC z jego winy? Sorry, że zadaję pytanie osobiste, ale na przyszłość chcę wiedzieć, co robić.
Cytat:
Napisał lukaszek_socho Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja w opisanej sytuacji bym na 100% zadzwonił po policję.
I dzwoniłem, zobaczył w lusterku że dzwonię, jak go doszedłem i dlatego się zatrzymał. Bardzo mu zależało, żebym się rozłączył... Pamiętajcie, że była to najnowsza s klasa, a co z tym się wiąże kolo wybulił 3 koła od ręki i pojechał... szczegóły w temacie o moim aucie... Jakbym wcześniej miał kamerę nawet bym się nie spinał i nie gonił... za kolizję i ucieczkę dostał by zaocznie i to na bogato...