Dzięki Wojtek, za jak zwykle cenne informacje. Co do felg to wszystko poniżej 17" to dla mnie trucizna dla oczu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc kupiłem takie jak wcześniej podałem Brabus Monoblock V z ET56 cięzko było takie coś zdobyć ale są i poszły do polerki rantów. Będa malowane prawdopodobnie w jakiś delikatny pomarańcz (dużo perły i ziarna). Tranzol ma być nietuzinkowy .W kolorze lakierowany jest każdy element karoserii nie będzie ani jednego czarnego plastiku (z ramionami wycieraczek włącznie). Co do dystansów temat poszedł na CNC, spróbujemy zrobić przód na dystansach grubości 25 mm/ frezowane miejsca pod łby. Tył dystans 45 + felgi ET56 szerokie na 7,25" i powinno być idealnie. W planach jest jeszcze tapicerka i parę gratów do środka. Ciesze się również ,ze kolega Alopan się wreszcie udzielił , chętnie wymienię sie doświadczeniami. Tymczasem mam już zamontowaną sportową kierownice Victor'a - jest 2 razy mniejsza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Watek możecie śledzić na bieżąco w MBC :
http://www.mbclub.pl/viewtopic.php?f=37&t=117&start=30
Kilka fotek na szybko:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.